top of page

3-weeks Yoga & Mindfulness challenge


Η καινούργια μας πρόκληση είναι εδώ! Ξεκινάμε από Δευτέρα 22/03.


Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες (22/03-09/04) θα αφιερώνουμε τις καθημερινές μας 15'-30' για τον εαυτό μας με ένα διαφορετικό τρόπο. Το challenge μας είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, το πρακτικό και το θεωρητικό.


  • Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα έχουμε μισή ώρα πρακτική γιόγκα, παρέα, με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά. Το θέμα μας θα αναλύεται σε stories στο Instagram την ίδια μέρα. Η ώρα της πρακτική μας θα παραμείνει 20:30 το βράδυ, μέσω live στο Instagram.

  • Κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα αφιερώνουμε 10'-15' για συλλογισμό των σκέψεων μας, τοποθέτηση στόχων, διαλογισμό κ.α. Μέσα από αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουμε και την ενσυνειδητότητα μας. Η ανάλυση και επεξήγηση του θέματος κάθε μέρα θα γίνεται επίσης live και η ώρα θα καθορίζεται από εσάς μέσα από stories στο Instagram.

Τα Σαββατοκύριακα σας είναι ελεύθερα. Φυσικά μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα και να πραγματοποιήσετε την πρόκληση όποτε εσάς σας βολεύει.


Μπορείτε να στείλετε και να μοιραστείτε αυτό το challenge με οποιονδήποτε πιστεύετε ότι το έχει ανάγκη έτσι ώστε να τον "παρασύρετε" σε αυτές τις όμορφες πρακτικές που θα ακολουθήσουν.

Χρησιμοποιείστε τα #ksfchallenge #yogaandmindfulnesschallenge.


Σκοπός μου μέσα από το 3-weeks Yoga & Mindfulness challenge είναι να δημιουργήσουμε μία συνήθεια περιποίησης και κατανόησης του σώματος και του νου, έτσι όπως γυμνάζουμε το σώμα με κάθε μορφής άσκηση έτσι να γυμνάσουμε και το νου μέσα από την γιόγκα και τον διαλογισμό και να αυξήσουμε την ενσυνειδητότητα.


Μετά την ολοκλήρωση του αλλά και κατά τη διάρκεια του θα παρατηρήσετε ότι θα νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι, θα αναγνωρίζετε και θα εκτιμάτε οτιδήποτε σας προσφέρετε και θα είστε παρόντες σε ότι κάνετε καθημερινά. Τέλος θα ανοίξουμε ένα δρόμο για να θέσετε καινούργιους στόχους στη ζωή σας (αν χρειάζεται) αλλά και πως να το επιτύχετε.


...Από εμένα για εσάς με αγάπη!


Ιωάννα <3





9 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page