top of page
Pink Salt

Ιδιαίτερα Μαθήματα Γιόγκα

Είσαι έτοιμη να βιώσεις μία μοναδική εμπειρία για τον εαυτό σου;

Παρόλο που η πρακτική γιόγκα σε γκρουπ, είναι ένα μάθημα με ιδιαίτερη ενέργεια και ανταμοιβές, μερικές φορές έχουμε την τάση να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους συμμαθητές μας ή το χειρότερο σενάριο, να τους ανταγωνιζόμαστε.

 

Από τη στιγμή που όλοι είμαστε ευλογημένοι με ένα μοναδικό σκελετό και σώμα, μία στάση που είναι ωφελεί κάποιον, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε κάποιον άλλον.

Σε ένα ιδιαίτερο 1:1 μάθημα γιόγκα θα έχεις την ευκαιρια να ασχοληθείς πραγματικά με  την πρακτική σου και αυτό που έχει ανάγκη το σώμα σου

Θα δουλέψουμε μαζί, θα συζητήσουμε και θα δημιουργήσουμε μία πρακτική γιόγκα, η οποία θα εστιάζει στην χαλάρωση, εκγύμναση ή ευλυγισία συγκεκριμένων σημείων στο σώμα, ανάλοα τις ανάγκες σου, αλλά και πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας για να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στην καθημερινότητα.

Η γιόγκα παραδοσιακά διδάσκονταν από ένα δάσκαλο, προς ένα μαθητή. Είτε είναι μία εβδομαδιαία συνήθεια είτε μία στιγμιαία ανάγκη, είναι ένας μοναδικά υπέροχος τρόπος να εντοπίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και προθέσεις και να φτιάξεις μία πρακτική προσαρμοσμένη στα μέτρα σου

Κριτικές

Πάντα προσεγμένα στην διάθεση και στις ανάγκες που προκύπτουν τα μαθήματα γιόγκα αποτελούν το τέλειο ξεκίνημα της ημέρας μου . Με συζήτηση και συννενόηση βγαίνει το ημερήσιο πρόγραμμα και με βοηθάει στην διάθεση - ισορροπία - και δυσκολίες στην ημέρα μου.
78454977_10156435237847117_1579357756475834368_n.jpg

Dimitra

Ένα δώρο για τον εαυτό σου αν είσαι πολυάσχολη και τρέχεις όλη μέρα. Υπέροχος minimal χώρος και ευγενική καθοδήγηση απο την Ιωάννα. Ευχαριστώ!
272106463_10224318724729489_5640621462062076868_n.jpg

Zanet

Η Ιωάννα είναι μια πανάξια δασκάλα, με χάρισμα να μεταδίδει ενέργεια και χαλάρωση ακριβώς όσο και όπου χρειάζεται. Μετά από κάθε μάθημα νιώθω αναζωογονημένη και κινητοποιημένη για να φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου!Ιωάννα, keep on the good work! Σε ευχαριστώ πολύ!
3E966443-A1BD-4156-9144-19DB7628DEED.jpg

Γειά σου, Είμαι η Ιωάννα   

289363165_10159654514978046_7653230213118354795_n.jpg

Katerina

Είσαι στο κατάλληλο μέρος αν θέλεις να επενδύσεις στον εαυτό σου και να βελτιώσεις την πρακτική σου στη γιόγκα. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι πρέπει να είναι και η γιόγκα που κάνουμε. Έχουμε διαφορετικά σώματα, διαφορετικές εμπειρίες και όλα έχουν τα καλά και τα κακά τους.

Ως δασκάλα σου, θα σε συναντήσω στο επίπεδο ακριβώς που είσαι και θα σε βοηθήσω να καταλάβεις και να εντοπίσεις τι χρειάζεσαι περισσότερο από μία πρακτική γιόγκα.

Οι πρακτικές της γιόγκα, όπως οι ασκήσεις αναπνοών, ο διαλογισμός, οι ασκήσεις, μας βοηθούν να φέρουμε ισορροπία στη ζωή μας, στο σώμα και το νου μας.

Το να είσαι σε ισορροπία, σε ηρεμία και άνεση είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για τον οποίον όλοι μας ξεκινάμε να ασκούμαστε στη γιόγκα. Για να φτάσεις εκεί, τα μαθήματα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα με τις ανάγκες σου που αυτές με τον καιρό θα αλλάζουν, όπως θα αλλάζεις και εσύ.

Και λίγα πράγματα για το παρελθόν μου, έχω εκπαιδευτεί για 200 ώρες ώς δασκάλα Γιόγκα, με πτυχίο αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμια Ένωση Γιόγκα και αυτή την περίοδο κάνω ειδίκευση σε  Pre Natal & Post Natal Yoga (γιόγκα για την εγκυμοσυνη και για μετά την εγκυμοσύνη) καθώς και Restorative Yoga (γιόγκα για αποκατάσταση/χαλάρωση).

Το γεγονός ότι η ίδια είμαι μαθήτρια γιόγκα για πάνω από πέντε χρόνια και δασκάλα εδώ και δύο, με βοηθάει να δημιουργώ το κατάλληλο μάθημα για εσένα, σε οποιαδήποτε ηλικία είσαι, σε οποιαδήποτε κατάσταση και επίπεδο. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σου, για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Για ποιον ειναι; 

Ασκούμενοι από όλα τα επίπεδα είναι ευπρόσδεκτοι.

Η ομορφιά των ιδιαίτερων 1:1 είναι ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων!

Στάσεις, αναπνοές, διαλογισμός είναι όλα στοιχεία που μπορούν να συμπεριληφθούν στο ιδιαίτερο μάθημα σου.

Που;

Μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας Zoom ή Messenger

Ή δια ζώσης στην περιοχή της Κορινθίας, στο χώρο σου ή στον δικό μου

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

60' ONLINE

€ ευρώ 20 / μάθημα

€ ευρώ 100 / πακέτο μαθημάτων 5+1 δώρο 

60' ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

€ ευρώ 25* / μάθημα 

€ ευρώ 10* για επιπλέον άτομο 

* η τιμή ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα την απόσταση σε περίπτωση κατ'οίκον επίσκεψης

ΚΡΑΤΗΣΗ

Στείλτε μου μήνυμα για διαθέσιμες ώρες και κράτησεις.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page