Τα μαθήματα γιόγκα

Περιηγηθείτε παρακάτω για να μάθετε για τα διαθέσιμα μαθήματα γιόγκα Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένες δραστηριότητες ή χρειάζεστε πρόσθετες λεπτομέρειες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε - θα χαρώ να σας βοηθήσω.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Pinterest
 

Iyengar

Η Iyengar είναι ένα πολύ σχολαστικό στυλ γιόγκα, με ιδιαίτερη προσοχή στην εύρεση της σωστής ευθυγράμμισης στη στάση. Προκειμένου να βοηθήσουμε κάθε μαθητή να βρει τη σωστή ευθυγράμμιση, χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα βοηθημάτων - μπλοκ, κουβέρτες, ιμάντες, καρέκλες και ενισχυτές.

 

Hatha

Στο μάθημα Hatha γιόγκα θα έχετε μια εισαγωγή στις πιο βασικές στάσεις γιόγκα. Θα καταλήξετε να αφήσετε την τάξη  και να αισθάνεστε περισσότερο χαλαρή και ήρεμη.

 

Vinyasa

Τα μαθήματα Vinyasa είναι γνωστά για τις πιο ρευστές πρακτικές τους, γεμάτες κίνηση. Η ακολουθία των μαθημάτων βασίζεται στην ομαλή μετάβαση από στάση σε στάση, με σκοπό να συνδέσει την αναπνοή με την κίνηση, και συχνά υπάρχει και μουσική.

 

Διαλογισμός - Yoga Nidra

Επιλέξτε ένα μάθημα διαλογισμού σε συνδιασμό με ένα μάθημα γιόγκα ή ξεχωριστά για να ηρεμήσετε τον νου σας και να χαλαρώσετε. Ακόμα, η Yoga Nidra ή αλλιώς Γιόγκικος ύπνος θα σας κάνει να ξεκουραστείτε σαν να έχετε κοιμηθεί αλλά έχοντας πλήρη επίγνωση των αισθήσεων σας.